ملتقى جامعة الأزهر

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة يعلن ملتقى جامعة الازهر عن انطلاق مسابقة افضل عضو ومنها العديد من الجوائز القيمة كروت واشراف وجوائز نقدية اغتنم الفرصة واثبت وجودك يرجى التكرم بتسجيل الدخول ان كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب بالانضمام الى اسرة الملتقى سنتشرف بتسجيلك
king
ادارة المنتدى/ حمــادة
ملتقى جامعة الأزهر

عزيزي الزائر/عزيزتي الزائرة يعلن ملتقى جامعة الازهر عن انطلاق مسابقة افضل عضو ومنها العديد من الجوائز القيمة كروت واشراف وجوائز نقدية اغتنم الفرصة واثبت وجودك يرجى التكرم بتسجيل الدخول ان كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب بالانضمام الى اسرة الملتقى سنتشرف بتسجيلك
king
ادارة المنتدى/ حمــادة
ملتقى جامعة الأزهر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةغزةأحدث الصورالتسجيلدخول
افتح قلبك فضفض وقول شو مابدك
اتصل بادارة ملتقى جامعة الازهر
تابع الملتقى على الفيس بوك
جامعة الازهر بغزة
 خدمات طلاب جامعة الازهر

 

 بالهنا والشفا

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
حبيبه
ازهري يستعد للاقلاع

ازهري يستعد للاقلاع
حبيبه


انثى
عدد المشاركات : 222
العمر : 38
التخصص : لغه عربيه
الهواية المفضلة : القراءه
بلدي : بالهنا والشفا Saudi_10
وسام العضو : بالهنا والشفا NE405843
جامعة الازهر بالهنا والشفا Eywejnrqig6r

نقاط : -3
تاريخ التسجيل : 11/01/2009

بالهنا والشفا Empty
مُساهمةموضوع: بالهنا والشفا   بالهنا والشفا Icon_minitimeالإثنين يناير 12, 2009 2:54 am

احنا في مصر هنا كنا بنستلم بكوت في المدرسه واحنا صغيرين ما كنتش احب اكله ولما كبرت لقيت نفس المشكله مع اولاد اخواتي
الصنف ده سهل وبسيط وهيعجب الكبار قبل الصغار مده التحضيرربع ساعه
المقادير
4باكو بسكوت ساده اي نوع في السوق او بواقي بسكوت المدرسه او بواقي بسكوت العيد(بسكوت المقادير الساده)
2 معلقه كاكاو غامق
اكوب مكسرات مفريه اي نوع(جوز هند علي سوداني)او حسب الموجود
3/4كوب لبن دافي مذاب فيه قطعه زبدهفي حجم الزيتونه
الطريقه
اللبن مع الزبده مع الكاكاو علي النار لحد ما الكاكاو يذوب
نشيله من علي النار ونكسر فيه البسكوت قوي ونخلط ولو عاز لبن نزود لحد مانحس انه عجينه طريه ونحط نصف المكسرات ونعجن كويس ونكور العجينه كور صغيره وندحرجها في باقي المكسرات وممكن نحط في النص واحده سوداني او لوز او نتركها كده ونحطها في التلاجه تجمد شويه لحين الاستخدام ونقدمها في طبق
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عاشق الرحيل
۩ஜ۩ امير الملتقى۩ஜ°
۩ஜ۩ امير الملتقى۩ஜ°
عاشق الرحيل


ذكر
عدد المشاركات : 25385
العمر : 33
مكان السكن : هناَكـ حيث راَحه الباَل
التخصص : 0000000
الهواية المفضلة : &*(الزعيـــــمــ الازهر)*&
صور بمزاج العمدة : بالهنا والشفا Ea45cdc3d2
بلدي : بالهنا والشفا Palestine
وسام العضو : بالهنا والشفا 12321110
جامعة الازهر بالهنا والشفا Eywejnrqig6r

نقاط : 24868
تاريخ التسجيل : 18/12/2008

بالهنا والشفا Empty
مُساهمةموضوع: رد: بالهنا والشفا   بالهنا والشفا Icon_minitimeالجمعة يناير 16, 2009 10:44 pm

يسلمووووووووووووووووووو
حبيبة
تقلبى مرورى متواضيع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ملتقى جامعة الأزهر :: قسم الاسرة والمجتمع :: •° مطبخ جامعة الازهر.. °• ..-
انتقل الى: